Ett kafferep


...behöver inte sluta som det gjorde för fru Settergren i Pippi Långstrump. Ett gammaldags (eller för den skull modernt) kafferep kan vara sällsamt trivsamt och bygga grund för nya möten och goda samtal!

 

Under sommarhalvåret öppnar vi då och då vår trädgård på Bankgatan i Byske för café utomhus. Försäljning sker också över disk vid utvalda tillfällen, och när vi inte har öppet för spontana besök erbjuds take-away och speciallösningar för privatpersoner och företag/föreningar.


Under höst, förvinter och tidig vår/försommar kanske din arbetsgrupp på jobbet planerar kickoff, eller vill sätta guldkant på en arbetsplatsträff en vanlig onsdag? Lockar det att flytta ut styrelsemötet för företaget eller föreningen till en annan miljö, med en lättare lunch och fika med sju sorters kakor?

 

Vill ni med bokcirkeln eller syjuntan mötas en helkväll i lugn och ro, ackompanjerade av en mysig brasa. En paj eller varm soppa avslutas med gofika serverat på riktigt porslin som hört många historier redan, och där disken dessutom ingår!


Populära evenemang vi har genomfört är bland annat


Kransbindarkvällar inför advent och jul.
Kaffeprovning med Svenske mästaren i Aeropress, Anders Hedström.
Hantverks/pysselkvällar  övrig tid, runt helgdagar eller enligt överenskommelse.
Bröllopsmottagning, med mingel och
fikabuffé efter vigsel (ej hel bröllopsfest)

Ovanstående exempel, och event av andra slag är möjliga att göra hos oss. Dock begränsas vi något av utrymmet. 10-12 personer är det högsta antal vi kan ta emot inomhus. Vid bra väder/årstid går det att mötas fler utomhus.

 

Vi ser fram emot att höra av just Er för givande samarbeten framöver! Kontakta Bankgatans Kafferep vid frågor och funderingar. Vi har stor erfarenhet av evenemangsplanering och hjälper mer än gärna till att tänka kring innehåll och utbud!

 

 

Bankgatans Kafferep


Besöksadress

Bankgatan 22
934 51 Byske

Telefon:

070-356 31 89

E-post:

bankgatanskafferep@gmail.com

Innehar F-skattsedel

Sidan skapad av JLi